shapka_top.png

Виготовлення світлових панелей

Виготовлення світлових панелейСвітлові панелі — не рідкість на вулицях українських міст. Цей вид вуличної реклами обрали для себе багато підприємств, точок торгівлі, розважальних закладів. Світлові панелі (лайтбокси) видно здалеку завдяки їх яскравому підсвічуванню. Вони прекрасно справляються зі своєю рекламною функцією і вдень, і вночі, а значить, подвійно ефективні. Виготовлення світлових панелей замовляють багато підприємців. Установка такої панелі або декількох панелей на вулиці, на стіні будівлі або в іншому людному місці міста дозволить підняти рекламу закладу (установи, магазину, кінотеатру, кафе, туристичного агентства і так далі) на новий якісний рівень.

Виготовлення світлових панелей
— послуга, яку надає наше підприємство. Ми займаємося створенням лайтбоксів різних розмірів і різновидів. У своїй роботі ми використовуємо якісні матеріали, зокрема світлові прилади. Головне у виготовленні світлових панелей — зробити конструкцію красивою, яскравою і помітною. Тільки в такому випадку на панель звертатимуть свої погляди максимальна кількість перехожих. А, як ми розуміємо, перехожі — це потенційні клієнти, покупці, користувачі. Виготовлення світлових панелей просто не може обійтися без творчості. Макет майбутньої рекламної конструкції може бути створений як за участю професійного дизайнера, так і без нього. Це кожен наш замовник вирішує сам для себе. Ми готові втілити в життя будь-яку задумку, готові взятися за виготовлення світлових панелей будь-якої складності.

Замовляйте виготовлення світлових панелей та іншої продукції з області зовнішньої реклами в «Неон Світло». Якість нашої роботи, а також наші ціни, Вас приємно здивують.