shapka_top.png

Лайтбокс ціна

Лайтбокс цінаЛайтбокси сьогодні не є рідкістю. Такий інструмент зовнішньої реклами для сучасної людини є звичайною справою. Можливо, не кожен знає точну назву такого виду вивісок, але кожен з ними стикався хоча б раз. Лайтбокси самих різних кольорів і розмірів — звичний елемент міських пейзажів. Можна навіть говорити про те, що вони переслідують нас всюди. На вулицях і навіть в торгових центрах лайтбокси раз у раз потрапляють в наше поле зору.

Лайтбокс — дуже хороший інструмент реклами. Він може бути і компактним, так і досить великим. До того ж, конструкція така передбачає підсвічування, за рахунок чого виконує свою функцію і в світлий, і в темний час. Ціна лайтбоксу досить демократична, при цьому виправдана функціональністю такого виробу. Як вже було сказано, конструкцію таку видно на далекі відстані і при світлі дня, і в нічній темряві. Лайтбокс (ціна різна) неодмінно виправдає себе, принесе бажану користь.

Ціна лайтбоксу формується з урахуванням кількох факторів. Одна частина чинників може бути віднесена до об'єктивних. Так, наприклад, абсолютно ясно, що чим більші габарити виробу, тим дорожче він буде коштувати. Від того, наскільки якісні матеріали та елементи підсвічування були використані для виготовлення лайтбоксу, ціна його теж буде залежати досить сильно. Також можна назвати суб'єктивні чинники, що суттєво впливають на ціноутворення. При замовленні у різних виробників виготовлення лайтбоксу, ціни замовнику напевно будуть озвучені різні. Кожна компанія пропонує клієнтам свої тарифи на послуги. В одній компанії покупка вивіски обійдеться вигідніше, ніж в ряді інших.

Звертайтеся в нашу фірму, якщо потрібно замовити лайтбокс. Ціна на виготовлення лайбокса у нас одна з найдемократичніших.