shapka_top.png

Виробництво світлових коробів

Виробництво світлових коробівВ Україні виробництво світлових коробів здійснює відразу кілька різних компаній, а наша є однією з лідируючих в даному напрямку, так як ми займаємося рекламними вивісками вже досить довгий час. І тому Ви можете отримати якісні товари від нашої компанії, будучи впевнені в їх привабливий зовнішній вигляд і справді високій якості.

Хоч ми і здійснюємо першокласне виробництво коробів світлових, але ціна таких виробів є досить доступною, так як ми орієнтуємося насамперед на середній ціновий сегмент. І тому наші товари може дозволити собі практично будь-який клієнт або підприємство, незалежно від його бюджету та інших особливостей. А так, як ми виробляємо короби світлові повністю індивідуально, то Ви отримаєте саме той товар, який підійде Вам найкраще.

Ми здійснюємо виробництво світлових коробів з використанням ПВХ, металу, а також деяких інших матеріалів, що дозволяє зробити дизайн даного пристрою просимо уважно індивідуальним. Також, як і можливість вставити туди практично будь-який банер або плакат.


Хоч світлові короби і виробляються безліччю компаній, але серед більшості пропозицій на ринку, наше є одним з найдоступніших. І в той же час, ми не економимо на матеріалах або якість виробів, тому наша компанія і є однією з лідируючих виробників зовнішньої реклами в столиці.

Для того, щоб у нас замовити світлові короби (зробити), Вам слід лише подзвонити нашим співробітникам або приїхати особисто, після чого повідомити їм точні габарити майбутніх виробів і всі Ваші побажання щодо форми і дизайну вироби. Таким чином Ви отримаєте максимально якісний і універсальний товар для створення привабливої ​​реклами.