shapka_top.png

Лайтбокси, світлові короби

Лайтбокси світлові коробиВ якості зовнішньої реклами різних закладів широко використовуються сьогодні світлові короби і лайтбокси. Вони допомагають привернути увагу перехожих, серед яких завжди багато потенційних клієнтів. Така реклама відмінно підходить для перукарень та салонів краси, клубів і супермаркетів, ресторанів і кафе. Ми напоготові створити для Вас гарну зовнішню рекламу за індивідуальним проектом.

Лайтбокси, світлові короби відмінно виконують свою функцію, і вони доповнюють добре екстер'єр будь-якої споруди. Електроенергії вони споживають мало і догляд за ними практично не потрібен. Разом ми можемо підібрати кращий дизайн для Вашої зовнішньої реклами, вона може бути будь-якої форми і розмірів. Доручіть нам роботу над світловим коробом або лайтбоксом, і Ви будете повністю задоволені результатом. Нам важлива естетичність готових виробів і високий рівень їх якості, використовуємо ми для зовнішньої реклами хороші матеріали. Готовий виріб буде дуже добре стійкий до опадів і температурних змін, всі світлові короби і лайтбокси розраховані на тривалу роботу на вулиці. Наша команда працює і з рекламою всередині приміщень, ми пропонуємо дуже великий асортимент варіацій інтер'єрних вивісок. Довіртеся нашим фахівцям сьогодні, і ми подбаємо про створення привабливої зовнішньої реклами для Вашого закладу. З прикладами наших робіт ознайомитися можна в розділі з фотографіями на сайті.

Цікавлять лайтбокси, світлові короби? Зверніться в нашу компанію і в короткий термін ми виготовимо ефективну для Вас зовнішню рекламу.

З'явилися питання по лайтбоксам та світловим коробам? Контактні дані вказані наші на сайті, і ми завжди готові забезпечити Вас консультацією. У нас відкриті до інтересів клієнтів, і наша команда готова реалізувати будь-які Ваші побажання в виготовленні зовнішньої реклами. Ми пропонуємо адекватні розцінки і умови.