shapka_top.png

Підсвічування підкарнизне

Підсвічування підкарнизнеВ основному підкарнизні підсвічування виготовляються з гіпсокартону. Наші фахівці мають великий досвід, який дозволяє їм удосконалюватися в виробництві підсвічування як для зовнішніх робіт, так і для квартир. У Вас є можливість не просто замовити напис або малюнок з неону, але також розробити унікальну схему освітлення в своїй квартирі або будинку.

Подкарнізне підсвічування може розташовуватися в ніші - відкритою або закритою. Залежно від її типу ми можемо контролювати освітленість в приміщенні.

У разі коли ніша відкрита - підсвічування підкарнізне виходить широкої, але інтенсивність світлення стає слабкою і розмитою. При відкритій формі ніші потрібно правильно розрахувати розміри ніші для того, щоб не було видно неонової трубки. Ви можете покластися на наш професіоналізм в цьому аспекті роботи. Закрита форма ніші для підсвічування підкарнізного є більш популярною, бортик який йде по краю ніші повністю приховує неонові трубки і дає можливість регулювати світловий потік.

У ламп освітлення даного типу, тобто неону, є ряд незаперечних переваг. По-перше, це доступна ціна, що дозволяє абсолютно кожному зробити собі такий подарунок і підняти собі настрій, змінивши обстановку в квартирі. По-друге, економічність ламп. Мале енергоспоживання підкарнізних сучасних підсвічувань не вдарить по Вашій кишені. І останнє, безпеку неонових ламп, в яких не міститься ртуть. Крім того, у цих ламп тривалий експлуатаційний термін, що дозволить Вам насолоджуватися прекрасним освітленням у Вашій квартирі довгий час.

Якщо Ви вирішите встановити неонові лампи для квартири, то це в будь-якому випадку буде правильним рішенням. Вибирайте в асортименті нашого підприємства - якісна підсвічування підкарнізне доступна за адекватними цінами для всіх жителів Києва.