shapka_top.png

Лайт бокси настінні світлові


Лайт бокси настінні світлові входять в список товарів, що надаються нашою компанією для власників громадських закладів. Ми вважаємо, що яскрава і приваблива вивіска повинна викликати у перехожих бажання відвідати Вас.

Лайт бокси настінні світловіЯкщо Ваш клуб або ресторан схожий в дизайні на кіберпанк або романтичне диско, ймовірно, наші послуги з виробництва та встановлення внутрішнього неонового підсвічування також знадобляться. В цілому, світлові настінні лайт бокси є рекламними - вони виконують функції покажчика для тих, кому, можливо, важко знайти Ваш ресторан або кафе. У темний або похмурий час доби вивіска з написом або емблемою буде висвітлювати шлях і налаштовувати на гарний настрій. Таким чином, навіть якщо Ви недавно відкрилися, у тих, що живуть поблизу, людей буде поступово вироблятися позитивне ставлення до того, що знаходиться за дверима, над якими їх щодня зігріває знайома вивіска. За настінним світловим лайт боксом над входом до Вас будуть орієнтуватися приїжджі, а для нудьгуючих він послужить зазивають знаком.

Наша компанія виготовляє для киян вивіски, приховане освітлення, покажчики, стенди та настінні світлові лайт бокси, вартість яких вказана на нашому сайті. Ви можете надати макет або довіриться нашим дизайнерам. Ми враховуємо обсяги робіт, рівень складності виконання і тип світловий трубки для замовлення. Майстри готові піднести готове замовлення вже через 5 днів роботи разом з гарантією в 7 років.

На сторінці з прикладами виконаних проектів представлені всі можливі роботи. Тут Ви можете подивитися, як буде виглядати Ваш нестандартний, одно- або двосторонній настінний світловий лайт бокс, неонові букви або реклама.

Вдихніть трохи свіжості в ваш магазин або кафе-барі і встановіть з нами лайт бокси настінні світлові.