shapka_top.png

Рекламний світловий короб

Рекламний світловий коробПропозиція рекламний світловий короб купити є досить новим на ринку України, і все ще багато підприємців і бізнесменів не відчули переваг використання такого виду реклами. Але насправді, таке обладнання має безперечна перевага над стандартними плакатами і банерами, які нерідко можна побачити в місті, так як подібний варіант обладнаний підсвічуванням і якісно виділяється, особливо в темний період дня.

Короби рекламні світлові можуть створюватися за індивідуальними розмірами і формою, причому вони можуть істотно відрізнятися один від одного навіть в рамках однієї компанії. Наприклад, у нас Ви можете знайти фотографії виконаних робіт, серед яких відразу і вибрати підходящий варіант, якщо він Вас влаштує. А завдяки особливій конструкції, більшість рекламних світлових коробів легко піддаються заміні використовуваного зображення на будь-яке інше, тому Ви можете в разі необхідності замінити закріплену рекламу на іншу.

Рекламний світловий короб може бути виконаний з використанням самих різних матеріалів, що буде впливати і на його вартість, а також можливості по використанню зовні. Адже якщо Ви вирішите замовити пластикову модель, то вона може бути не пристосована для використання в умовах вулиці.

Наша компанія професійно займається виготовленням найрізноманітніших рекламних виробів, включаючи навіть виробництво індивідуальних неонових ламп з певною формою і кольором, які найчастіше замовляють у вигляді певної написи. Але саме короби світлові рекламні є найбільш популярним варіантом для замовлення, так як можуть використовуватися в будь-яких місцях міста і добре помітні як днем, так і вночі.

А для того, щоб у нас короб світловий для реклами купити, Вам достатньо буде тільки зателефонувати нашим співробітникам для уточнення всіх питань, включаючи індивідуальний розрахунок вартості і багато інших деталей.